ZACHODNI BRZEG
Kim jesteśmy

MARCIN BYSTREK
MANAGER LOKALI
Marcin Bystrek - generalny manager Zachodniego Brzegu jest z nami od samego początku kiedy w 2017 roku otworzyliśmy nasz pierwszy lokal nad Wisłą. Państwu jest znany jako dobry duch naszych restauracji, który dba o to, aby każda rezerwacja mogła czuć się wyjątkowo.

SŁAWOMIR ŻUCHOWSKI
SZEF KUCHNI
Niewątpliwie naszym atutem jest postać naszego szefa kuchni Sławomira Żuchowskiego, który od ponad 10 lat specjalizuje się w kuchni izraelskiej. Był on osobistym szefem kuchni Michaela Josepha Schudricha naczelnego rabina Polski, szlify zbierał w nieistniejącej już restauracji Yaffo – gdzie był szefem kuchni (posiadająca certyfikat koszerności), oraz restauracji Tel-Aviv gdzie również pełnił funkcję szefa kuchni. Współpracował z maszhijachach kaszrut Efraimem Weitmannem.



Łukasz Sass
Event Manager
Łukasz odpowiada za organizację większych rezerwacji oraz eventów. Jest do Państwa dyspozycji przez 7 dni w tygodniu.
535 961 804