top of page

ZACHODNI BRZEG

NASZ ZESPÓŁ

313325170_493927942756283_6563209081940092067_n.jpeg

Łukasz Sass

MANAGER GENERALNY

Łukasz Sass - generalny manager Zachodniego Brzegu  Państwu jest znany jako dobry duch naszych restauracji, który dba o to, aby każda rezerwacja mogła czuć się wyjątkowo.

1A02CBC0-BC1E-4E9F-A9DA-7F223EBBC56D-1-775x1024.jpeg

SŁAWOMIR ŻUCHOWSKI

SZEF KUCHNI

Niewątpliwie naszym atutem jest postać naszego szefa kuchni Sławomira Żuchowskiego, który od ponad 10 lat specjalizuje się w kuchni izraelskiej. Był on osobistym szefem kuchni Michaela Josepha Schudricha naczelnego rabina Polski, szlify zbierał w nieistniejącej już restauracji Yaffo – gdzie był szefem kuchni (posiadająca certyfikat koszerności), oraz restauracji Tel-Aviv gdzie również pełnił funkcję szefa kuchni. Współpracował z maszhijachach kaszrut Efraimem Weitmannem. 

1A02CBC0-BC1E-4E9F-A9DA-7F223EBBC56D-1-775x1024.jpeg
image0 (44).jpeg
IMG_3155.JPG

Tomasz Cechowski

Event Manager

Tomasz odpowiada za organizację większych rezerwacji oraz eventów. Jest do Państwa dyspozycji przez 7 dni w tygodniu.

bottom of page