ZESPÓŁ ZACHODNI BRZEG

KIM JESTEŚMY

IMG_6553.JPG

MARCIN BYSTREK

MANAGER LOKALI

Marcin Bystrek - generalny manager Zachodniego Brzegu jest z nami od samego początku kiedy w 2017 roku otworzyliśmy nasz pierwszy lokal nad Wisłą. Państwu jest znany jako dobry duch naszych restauracji, który dba o to, aby każda rezerwacja mogła czuć się wyjątkowo.

1A02CBC0-BC1E-4E9F-A9DA-7F223EBBC56D-1-775x1024.jpeg

SŁAWOMIR ŻUCHOWSKI

SZEF KUCHNI

Niewątpliwie naszym atutem jest postać naszego szefa kuchni Sławomira Żuchowskiego, który od ponad 10 lat specjalizuje się w kuchni izraelskiej. Był on osobistym szefem kuchni Michaela Josepha Schudricha naczelnego rabina Polski, szlify zbierał w nieistniejącej już restauracji Yaffo – gdzie był szefem kuchni (posiadająca certyfikat koszerności), oraz restauracji Tel-Aviv gdzie również pełnił funkcję szefa kuchni. Współpracował z maszhijachach kaszrut Efraimem Weitmannem. 

1A02CBC0-BC1E-4E9F-A9DA-7F223EBBC56D-1-775x1024.jpeg
image0 (44).jpeg
image0 (44).jpeg

Konrad Czekański

Event Manager

Konrad odpowiada za organizację większych rezerwacji oraz eventów. Jest do Państwa dyspozycji przez 7 dni w tygodniu.

698 191 916

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn