
Walentynki w Zachodnim Brzegu
14.02.22
Menu 160 zł/ os
Dodatkowe informacje:
Rezerwacje przyjmujemy na e-mail - eventyzachodnibrzeg@gmail.pl
Rezerwacje przyjmujemy od godziny 18:00, gwarancją potwierdzenia
rezerwacji jest wpłata zaliczki 100 zł/ os na nasze konto.
Wszystkie dodatkowe zamówienia będą rozliczane w/g spożycia.
Wpłacony zadatek zostanie odliczony od końcowego rachunku.
W dół

Zachodni Brzeg
ul. Wioślarska 10
Menu do wyboru A lub B
Menu A
Przystawka
Carpaccio z solonego łososia z pomarańczą, burakiem, rukolą, ricottą i chrzanem
Danie główne
Tagliatelle z ragout z jagnięciny, z bazylią i grana padano
Deser
Pudding śmietankowy z wanilą, musem truskawkowym,
granatem i pistacjami
Menu B
Przystawka
Carpaccio z pieczonej papryki z opalanym kozim serem,
oliwą tymiankową i orzeszkami pini
Danie główne
Curry z kalafiora i batatów z czarną soczewicą zasmażaną ze
szpinakiem i pomidorkami cherry
Deser
Ciasto pomarańczowo migdałowe z kremem cynamonowym
W dół

Zachodni Brzeg
ul. Koszykowa 63
Menu do wyboru A lub B
Menu A
Przystawka
Carpaccio z opalanej polędwicy wołowej z marynowanym karczochem,
rukolą, figą, grana padano i aioli z pieczonego czosnku
Danie główne
Krewetki aglio olio z tagliatelle sepia, groszkiem cukrowym,
szpinakiem i pomidorkami cherry
Deser
Pudding śmietankowy z wanilą, musem truskawkowym,
granatem i pistacjami
Menu B
Przystawka
Carpaccio z pieczonej papryki z opalanym kozim serem,
oliwą tymiankową.i orzeszkami pini
Danie główne
Curry z kalafiora i batatów z czarną soczewicą zasmażaną ze
szpinakiem i pomidorkami cherry
Deser
Ciasto pomarańczowo migdałowe z kremem cynamonowym